...

De troeven van een
Pettersen huisdierenkussen

"Fantastisch product. Een echte aanrader."

Ignace VG

Gebruiksvriendelijk en tijdbesparend

Je Pettersen® huisdierenkussen is superhandig in gebruik. De diverse lagen klik je aan elkaar met drukknopen. Dankzij het unieke concept van Pettersen® zijn de kussens aan beide kanten te gebruiken: als de bovenlaag in de was is, draai je het kussen gewoon om en je lieveling kan er terug op.

Haar resistent

Honden en katten verliezen vaak haar, maar ook dat is geen probleem: haren blijven niet steken in de stof en zijn zeer gemakkelijk te verwijderen met een kleerborstel. De stof is op alle mogelijke haren getest.

Onverwoe(f)stbaar

Onze huisdierenkussens worden vervaardigd uit de beste materialen. De buitenstof is van dezelfde kwaliteit als waarin meubels voor intensief gebruik worden gemaakt. Daardoor gaat je Pettersen® heel lang mee. Zelfs na 100 wasbeurten ziet het kussen er nog perfect uit!

Op maat van je huisdier

Je kan het kussen in drie afmetingen kopen: small, medium en large. En verder kan je de Startset bestaande uit een boven- en onderlaag, aanvullen met 1 of meerdere tussenlagen. Zo creëer je het perfecte kussen voor je lievelingen.

Duurzaam en lokaal

Wie van dieren houdt, draagt zeker ook duurzaamheid hoog in het vaandel. Dat doen wij bij Pettersen® ook. Ons kussen wordt in België ontworpen én gemaakt waardoor er geen overzees en milieubelastend transport aan te pas komt. Doordat het uit sterk materiaal is vervaardigd en veelvuldig kan gewassen worden, hoef je niet om de haverklap een nieuw exemplaar aan te schaffen en verklein je aanzienlijk de afvalberg. Koop dus Belgisch en milieubewust.

Overtuigd?