...

Fluweelzacht. Beestig sterk.
Handige, schone huisdierkussens.

Fluweelzacht en vormvast

De slijtvaste stof voelt zalig zacht aan. Elke kussenlaag bestaat uit 6 verschillende lagen die doorstikt zijn zodat de vulling steeds op haar plaats blijft, zelfs na 100 wasbeurten. Het kussen wordt dus geen vormeloze zak. De buitenstof, die ook gebruikt wordt voor zitmeubelen, heeft een hoge slijtvastheid. Bij normaal gebruik gaan ze een dierenleven mee.

Handige drukknopen

Velcro of kleefband zit in een mum van tijd vol haar, daarom gebruiken we nikkelvrije drukknopen. De uitgekiende positie van de drukknopen zorgt ervoor dat een iets oudere kat of hond niet struikelt als ze het kussen opstappen.

Modulair

Een basiskussen bestaat uit een boven- en onderlaag en jij bepaalt zelf de ideale dikte door optionele tussenlagen toe te voegen. De lagen klik je moeiteloos aan elkaar. Combineer de trendy kleuren naar eigen smaak zodat de kussens perfect integreren in je interieur.

Geen triggers

Pettersen huisdierenkussens hebben bewust geen rits of labels waar je lieverd zo graag aan krabt en knauwt. Je huisdieren blijven er rustiger bij en het kussen gaat vele malen langer mee.

Volledig wasbaar

Deze huisdierenkussens was je gewoon op 30° in hun geheel, of enkel die ene vuile laag. Geen gedoe met verwijderen én opnieuw aanbrengen van een inmiddels gekrompen hoes. Je droogt ze snel op het droogrek wat ook de levensduur ten goede komt.

Start met het samenstellen van het ideale kussen voor jouw trouwe vriend!

Nog niet overtuigd van onze kwaliteit en de voordelen?